Начало Продукти Промоции    Сервиз и резервни части    Контакти

Сламопреси

GALLIGNANI GA V6 | V8 | V9 Спецификации:
Пълна Спецификация
Страници:
ГЕОМЕТРИЯ НА КАМЕРАТА

GALLIGNANI GA V6 | V8 | V9

ГЕОМЕТРИЯ НА КАМЕРАТА

Пълна гама от сламопреси с променлива геометрия на камерата, проектирани напълно да посрещнат нуждите на професионалистите, работещи в прибиращия сектор. Фермерите могат да получат най-доброто от тази серия заради мобилността и високата технология, използвана в разработването на тези модели. Предвид специфичните технически решения, използвани в машините, те могат дори и при най-трудни условия да се справят с изключителна лекота както със суха, така и с мокра реколта. Като допълнение, серията GA V е високо модулна и подлежи на промяна в конфигурацията. Характеристика, която позволява създаването на разширена гама от модели, които пасват на всички изисквания на клиентите.
Високата производителност и надеждност, както винаги, правят сламопресите от серията GA V надежден партньор в работата на полето.

Тази серия се характеризира със система на камерата с ремъци и ролери. Ролерите са позиционирани в предната част и се въртят в контакт с масата, за да подпомогнат първата фаза на формиране на балата. Пет секционните ремъци са идеална опора за балата.
Моделите GA V6 и GA V9 са оборудвани с безконечни ремъци, за да осигурят пълна стабилност и дълготрайност дори и в най-критични условия, както и при ограничена поддръжка на машините

Галерия

ГЕОМЕТРИЯ НА КАМЕРАТА