Начало Продукти Промоции    Сервиз и резервни части    Контакти

Гроздокомбайни

Серии VL и VM Спецификации:
Пълна Спецификация
Страници:
ПЪРВОКАЧЕСТВЕН БЕРИТБЕН МОДУЛ ВЪРХУ МНОГОФУНКЦИОНАЛНО САМОХОДНО ШАСИ

Серии VL и VM

ПЪРВОКАЧЕСТВЕН БЕРИТБЕН МОДУЛ ВЪРХУ МНОГОФУНКЦИОНАЛНО САМОХОДНО ШАСИ

Новите и вече многократно награждавани гроздокомбайни с висок капацитет NEW HOLLAND VM и VL са перфектното решение за хората , които искат реколта с най-високо качество и наистина пълна многофункционалност.

Благодарение на патентованата система за разтръскване , новият беритбен модул осигурява внушителна ефективност в гроздоприбирането.Активирането на оптимален брой работещи , разтръскващи елементи от конструкцията , регулирането на височината и разстоянието , за да се следи максимално всяка лозя , става много лесно и бързо. Самоходното шаси е измислено така , че машината да може да работи през цялата година. Достатъчни са 15 минути , без да се ползват инструменти , за да се демонтира беритбения модул и само 10 минути , за да се монтира новата пръскачка проектирана в сътрудничество с френската фирма Berthoud. Напълно регулираща се от кабината във височина и дължина , новата предна хидравлична "ръка" , носеща допълнителното оборудване , прави тези машини още по-многофункционални.


Новите гроздокомбайни New Holland VM и VL са важен фактор за постигане на изключителни резултати , както в лозята , така и във винарските изби.
 

Галерия

ПЪРВОКАЧЕСТВЕН БЕРИТБЕН МОДУЛ ВЪРХУ МНОГОФУНКЦИОНАЛНО САМОХОДНО ШАСИ